İstanbul'da vapur ücreti 5 kuruş oldu!

Gelen son dakika haberine göre; UKOME kararıyla İstanbul'da şehir hatları vapurları 31 Ağustos tarihine kadar 10.00-16.00 saatleri arasında 5 kuruş oldu. Kararı sosyal medya hesabından duyuran İBB Başkanı İmamoğlu, ''31 Ağustos tarihine kadar 10.00-16.00 saatleri arası 5 kuruşa düşürdük.'' dedi. Vatandaşlar, İBB Başkanı'na otobüslerin de benzer tarifeyle hizmet vermesi konusunda çağrıda bulundu.

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)'nde alınan karar neticesinde İstanbul'da hizmet veren şehir hatları vapurları 31 Ağustos tarihine kadar 10.00-16.00 saatleri arasında 5 kuruş oldu.

İstanbul'da vapur ücreti 5 kuruş oldu!

'OTOBÜSLERİ DE 5 KURUŞ YAP İMAMOĞLU'

Kararı sosyal medya hesabından, ''Daha çok vapur, daha çok deniz ulaşımı. Şehir Hatları vapurlarımızın kullanım ücretlerini, deniz ulaşımını yaygınlaştırmak ve esnek çalışma saatlerini teşvik etmek amacıyla 31 Ağustos tarihine kadar 10.00-16.00 saatleri arası 5 kuruşa düşürdük.'' ifadeleriyle duyuran İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlar otobüslerin de benzer şekilde hizmet vermesi için çağrıda bulundu.

İstanbul'da vapur ücreti 5 kuruş oldu! - Resim : 2

 

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.