The Times'tan Türkiye'ye övgü

İngiltere merkezli popüler medya kuruluşu The Times, Türkiye'den övgü dolu sözlerle bahsetti. İngilizler, Türkiye'yi koronavirüs salgını karşısında aldığı önlemlerle tatilciler için güvenilir bir liman olarak lanse edildi.

İngiliz The Times gazetesinin gezi editörü Chris Haslam, Türkiye'ye övgüler yağdırdı.

Bodrum'da yaptığı tatili kaleme alan Haslam "Güvenli tatilin tek adresi Türkiye" derken, tatili boyunca İngiltere'de olduğundan daha güvende olduğunu söyledi.

OTELLERE ÖVGÜDE AYRI PENCERE

Fransa, İspanya, Yunanistan ilk günden beri hiçbir Covid-19 önlemi almazken, Türkiye'de otellerin Güvenlik Sertifikası aldığını belirten Haslam, oteldeki pandemi önlemlerine de övgüler yağdırdı.

Denize giren, yamaç paraşütü yapan çevredeki restoran ve kafelerde zaman geçiren Haslam, gittiği her yerde güvenlik tedbirlerin çok başarılı bir şekilde alındığını ve herkesin maskeli olduğunu, temasa müsaade etmediğini, neredeyse her noktada dezenfektan bulunduğunu ve ateş ölçümü yapıldığını belirterek bu tedbirlerin diğer Avrupa ülkelerindeki tatil beldelerinde olmadığını da yazısına ekledi.

''İNSAN TÜRKİYE'DE SALGIN HASTALIK OLDUĞUNU UNUTUYOR''

Otellerde çokça sağlık birimlerinin olduğunu, PCR testi yapılabildiğini ve karantina için tecrit edilmiş özel odalar olduğundan da bahseden Haslam, sosyal mesafenin de bulunduğu her yerde başarılı bir şekilde uygulandığını belirtti.

Haslam yazısının son kısmında ise "dünya pandemiden kırılırken, herkes yeni normale alışırken insan Türkiye'de salgın hastalık olduğunu unutuyor" ifadelerini kullandı.

 

The Times'tan Türkiye'ye övgü ile ilgili etiketler Türkiye otel The Times Korona
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.