Ilgaz Gürsoy, NTV'den ayrıldığını duyurdu

NTV'de yaklaşık 15 senedir görev yapan deneyimli gazeteci Ilgaz Gürsoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, kanalla yollarını ayırdığını açıkladı.

Bir dönem NTV’nin Ekonomi Servisi’nde de görev yapan Gürsoy, son olarak haftada bir gün yayınlanan Ortak Gelecek programını hazırlayıp sunuyordu.

MEDYA DÜNYASINDA KALACAK

Ilgaz Gürsoy, ayrılık haberini duyurduğu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“15 yılın ardından NTV’den ayrılma kararı aldım. TRT Haber Merkezi’nde Başak Doğru ve rahmetli Can Akbel’in yanında başlayan, ardından Kanal 6, Londra’da BBC, Kanal D, Skytürk ve NTV ile devam eden 20 yılı aşkın meslek hayatımda her zaman toplumsal ve sosyal faydayı en önde gözettim. Ortak geleceğimiz için yine medya dünyasında üretmeye devam edeceğim. Yürümem gereken yeni yollar, yazmam gereken yeni hikayeler, ulaşmam gereken yeni insanlar var ve şimdi tam zamanı…”

Ilgaz Gürsoy, NTV'den ayrıldığını duyurdu

Ilgaz Gürsoy, NTV'den ayrıldığını duyurdu ile ilgili etiketler NTV istifa Ilgaz Gürsoy ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.