İdlib'de Türk askerine hain saldırı! 1 asker şehit

Gelen son dakika haberine göre; Suriye'nin İdlib şehrinde yer alan Eriha M4 Karayolu'nda Türk askerlerine ateş açıldı. SuperHaber'in yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre; 1 asker şehit oldu. Hain saldırıda yaralıların da olduğu bildirildi.

Suriye'nin İdlib kentinde Türk askerlerine Eriha M4 Karayolu'nda ateş açıldı.

SuperHaber'in yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre; söz konusu saldırılarda 1 askerimiz şehit oldu. Hain saldırıda yaralalıların da olduğu ifade edildi.

Şehit olan askerin Serdar Arslan olduğu ve acı haberin Gaziantep'te yaşayan ailesine verildiği bildirildi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Öte yandan şehit haberini veren Milli Savunma Bakanlığı, "İdlib bölgesinde, 06 Eylül 2020 tarihinde, teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." açıklamasında bulundu.

İdlib'de Türk askerine hain saldırı! 1 asker şehit ile ilgili etiketler Suriye İdlib Şehit Son dakika Türk askeri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.