Devlet Başkanı koronaya yakalandı

Gelen son dakika haberine göre; Orta Amerika ülkesi Honduras'ta Devlet Başkanı Juan Orlando Hernandez, yapılan testler sonucunda kendisinin, eşinin ve iki çalışanlarının koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Honduras Devlet Başkanı Juan Orlando Hernandez, yaptığı açıklamayla herkesi şaşırtt.

Hernandez, yapılan testler sonucunda kendisinde, eşinde ve yanında çalışan iki kişide koronavirüs tespit edildiğini açıkladı.

ULUSA SESLENDİ HABERİ VERDİ

Televizyonda ulusa seslenen Hernandez, “Bu ulusun lideri ve sorumlu bir vatandaş olarak bu açıklamayı yapıyorum. Hafta sonu rahatsızlandım ve bazı hafif semptomlar gösterdikten sonra yapılan testlerde koronavirüs tespit edildi. Bana dinlenmem gerektiği söylendi ama ben evden ve yardımcılarım aracılığıyla çalışmaya devam edeceğim” ifadesini kullandı.

'İLAÇ KOKTEYLİ' İLE TEDAVİ!

Tedavi sürecinin başladığını ve artık daha iyi hissettiğini dile getiren Hernandez, farklı ilaçlardan oluşan bir “ilaç kokteyli” almaya başladığını da dile getirdi.

Hernandez’in eşi ve iki yardımcısında da koronavirüs tespit edildiği açıklandı. First Lady Ana Garcia de Hernandez’in semptom göstermediği ama evde tecrit altına alınacağı da aktarıldı.

HONDURAS'TA SON DURUM

9.656 corona virüsü vakasının görüldüğü ülkede toplam 330 ölüm kayıtlara geçti.

Devlet Başkanı koronaya yakalandı ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona honduras vaka devlet başkanı Juan Orlando Hernandez
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.