İki asker çığ altında kaldı: Bir şehit

Gelen son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari'de kardan kapanan yolu açma çalışmalarında çığ altında kalan 2 askerden birinin şehit olduğu, diğerini de arama kurtama çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı'nca Hakkari'de kardan kapanan yolun açılması için yürütülen çalışmalarda çığ altında kalan 2 askerden Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent (30)'in kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen şehit olduğu, diğerini arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

İki asker çığ altında kaldı: Bir şehit

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Hakkâri/Şemdinli bölgesinde bulunan bir üs bölgemizin kar nedeniyle kapalı yolunun açılması için yürütülen çalışmalar sırasında çığ düşmesi sonucu 2 personelimiz çığ altında kalmıştır. Bir personelimiz yaralı olarak Yüksekova Devlet hastanesine kaldırılmış, bir personelimizi arama/kurtarma çalışmaları devam etmektedir.

Yaralanan personelimiz Yüksekova Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 26 Aralık 2020 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

İki asker çığ altında kaldı: Bir şehit - Resim : 2

İki asker çığ altında kaldı: Bir şehit - Resim : 3

İki asker çığ altında kaldı: Bir şehit ile ilgili etiketler Hakkari Şehit çığ msb
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.