Gri listedeki terörist öldürüldü

Gelen son dakika haberine göre; Van'a bağlı Çatak kırsal bölgesinde 28 Haziran'da düzenlenen terör operasyonunda öldürülen teröristlerden birinin Gri Liste'deki Musa Bulan olduğu belirlendi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 28 Haziran'da Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'nca müşterek gerçekleştirilen operasyonda, öldürülen teröristlerden birinin terörden arananlarda 500 bin liraya kadar ödülle gri listede yer alan Avareş kod adlı Musa Bulan olduğu tespit edildi.

KANLI SALDIRILARIN FAİLİYDİLER

Diğer teröristlerin sözde Botan saha YJA Star komutan yardımcısı Sarya kod adlı Meyri Kaplan ve Vejin kod adlı Besna Tuman olduğu belirlendi.

Öldürülen teröristlerin, 8 Haziran'da Van'ın Çatak ilçesi Belbuka Yaylası'nda, yol yapım çalışmasında görevli işçileri taşıyan servis aracına düzenlenen ve 8 işçinin yaralandığı, 2 işçinin hayatını kaybettiği EYP'li saldırının failleri arasında olduklarının daha önce açıklandığı kaydedildi.

(AA)

 

Gri listedeki terörist öldürüldü ile ilgili etiketler Van Çatak terör terörist PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.