Azerbaycan'ın Gence şehrine yine füze atıldı!

Gelen son dakika haberine göre; Ermenistan işgalci kuvvetleri, Gence, Barda, Beylagan ve Azerbaycan'ın diğer yoğun sivil nüfuslu bölgelerine füze ve roketlerle saldırıyor. Söz konusu saldırılarda Gence'de yer alan büyük bir alışveriş merkezi de vuruldu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

27 Eylül Pazar sabahı Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başlamıştı.

Azerbaycan ordusu, bu gelişmenin üzerine işgal altındaki Dağlık Karabağ'ı geri almak için operasyon başlatmış, kritik birçok nokta ele geçirilmişti.

Bu saldırıların üzerine Ermenistan, sivil yerleşim yerlerini hedef almış, dün sabah Azerbaycan'ın başkent Bakü'den sonra en büyük ikinci şehri olan Gence'ye füzelerle saldırmıştı.

Söz konusu saldırılarda 2 kişi hayatını kaybetmiş, onlarca kişi yaralanmıştı.

Hain saldırıları olay yerinde inceleyen SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, füze düşen noktaları görüntülemişti.

AVM'Yİ VURDULAR

Öte yandan Yüksel'in bölgeden aktardığı bilgilere göre; işgalci Ermeni kuvvetleri, bugün de Gence'ye füze ile saldırdı.

Kente yapılan saldırı sonrası işlek bir noktada yer alan büyük bir alışveriş merkezi, yerle bir oldu.

Azerbaycan'ın Gence şehrine yine füze atıldı!

Azerbaycan'ın Gence şehrine yine füze atıldı! - Resim : 2

Azerbaycan'ın Gence şehrine yine füze atıldı! - Resim : 3

Azerbaycan'ın Gence şehrine yine füze atıldı! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Füze Saldırı AVM mevlüt yüksel gence
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.