Galatasaray transferi KAP'a bildirdi! 900 bin TL...

Gelen son dakika haberine göre; Galatasaray, genç futbolcusu Celil Yüksel'in TFF 1. Lig ekibi Adanaspor'a transfer olduğunu açıkladı. Kulüp transferin 900 bin lira karşılığında gerçekleştiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'na bildirdi.

Dün Adanaspor'a imza atan teknik direktör Fatih Akyel ilk transferini Galatasaray'dan yaptı.

YETİŞTİRME BEDELİ ÖDENECEK

Galatasaray'ın genç oyuncusu Celil Yüksel bonservisiyle TFF 1. Lig ekibi Adanaspor'a transfer oldu. Transfer kısa süre içinde açıklanacak. Celil'i Süper Lig'den isteyen takımlar olmasına rağmen oyuncu oynayacağı için Adanaspor'a gitti. Adanaspor yetiştirme bedeli ödeyecek.

Geçen sezon Adanaspor'da kiralık olarak forma giyen genç oyuncu performansı ile dikkat çekmişti.

22 yaşındaki orta saha geçen sezon 10 maçta forma giymiş ve 1 gol atmıştı.

YÜKSEL'DEN VEDA MESAJI

Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılılara veda etti. Futbola başladığı ve ilk profesyonel maç deneyimlerini kazandığı camiaya veda günü olduğunu belirten genç futbolcu, "Parçalı formayla A takımda efsane olmuş büyüklerim gibi Galatasaray'da kariyerimi yukarıya çıkarmayı çok isterdim ama kader beni bugün yeni bir maceraya atıyor. Bundan sonra Adanaspor için mücadelemi sürdüreceğim. Bana emeği geçen en başta Fatih Terim hocam olmak üzere bütün altyapı hocalarıma ve kulüp çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim. Tabi bir teşekkür de bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Galatasaray taraftarına. Allah hepinizden razı olsun" ifadelerini kullandı.

 

Galatasaray transferi KAP'a bildirdi! 900 bin TL... ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Adanaspor celil yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.