Tahir Karapınar'ın alacağı ücret belli oldu

Gelen son dakika haberine göre; Fenerbahçe'de sezonun kalan 8 haftasında takımın başında yer alacağı belirtilen Tahir Karapınar'ın kazanacağı ücret belli oldu. Karapınar, aylık 20 bin lira kazanacak.

Fenerbahçe'de Tahir Karapınar'ın takımın başına getirildiği açıklanırken tecrübeli isimle ilgili detaylar da netleşti.

KALAN 8 HAFTADA TAKIMIN BAŞINDA OLACAK

Fenerbahçe'de sezonun kalan 8 haftasında takımın başında Tahir Karapınar olacak. Altyapı koordinatörlüğüne getirilen Pro-lisanslı Tahir Karapınar'ın teknik heyet ile birlikte sezonun kalan kısmında sahada olacağını açıklayan Fenerbahçe'de hedef, Türkiye Kupası'nı kazanmak ve Avrupa biletini alabilmek.

İŞTE ALACAĞI ÜCRET

Takımın başında idmanlara çıkan Karapınar'ın maaşı da belli oldu. Sabah'ın haberine göre; Tahir Karapınar sarı lacivertli kulüpten aylık 20 bin TL kazanacak.

Tahir Karapınar'ın alacağı ücret belli oldu

“ÇOK GÜZEL BİR İNSANDIR TAHİR AĞABEY''

Emre Belözoğlu, Tahir Karapınar ile ilgili olarak, “Çok güzel bir insandır Tahir Ağabey. Benim kendisini tanımam çok eskiye dayanmıyor 3-4 yıldır tanıyorum” dedi.

''TAHİR HOCAM’I ÇOK SEVER VE SAYARIM”

Emre Belözoğlu ayrıca, “Ancak burada mühim olan en önemli şey herkesin Tahir Hoca’yı çok sevip çok saymasıdır. Bu benim için de böyledir ben de herkes gibi Tahir Hocam’ı çok sever ve sayarım” şeklinde konuştu.

''DEREAĞZI’NDA ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAKTIR”

Karapınar’ın büyük bir tecrübeye sahip olduğunu dile getiren kaptan, “Altyapı tecrübesi, birikimi, insanlığıyla Tahir Hoca Dereağzı’nda çok güzel işler yapacaktır” dedi.

''8 HAFTA FAYDALANMA DÜŞÜNCEMİZLE HAMLEYİ ÖNE ÇEKTİK''

Emre Belözoğlu şöyle devam etti: “Milli takım, Ege-Akdeniz bölge oyuncu tarama havuzunun da çok geniş olması ayrı bir avantaj. Seneye düşünülen bir hamleydi. Fakat mevcut Pro Lisans ihtiyacımız ve tecrübesinden A takımda da 8 hafta faydalanma düşüncemizle hamleyi öne çektik."

Tahir Karapınar'ın alacağı ücret belli oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu maaş Tahir Karapınar ücret
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.