Kritik kabine toplantısı başladı

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ankara'da toplandı. Söz konusu toplantıda, tatil ve bayramın etkisiyle artış gösteren koronavirüs vakalarına karşı yeni önlemler, okulların açılış tarihi ve İstanbul Sözleşmesi'nin ele alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplandı.

Beştepe’deki kritik toplantının en önemli konu başlığının tatil ve bayram nedeniyle artışa geçen koronavirüs vaka sayısı ve alınacak önlemlerin olacağı öğrenildi.

OKULLARIN AÇILIŞ TARİHİ DEĞİŞECEK Mİ?

Okullarda başlayacak örgün eğitim öncesinde Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri ve salgında bu hafta ortaya çıkacak rakamlara göre yeni bir değerlendirme yapılabileceği belirtilirken, okulların açılış tarihi de gündeme alınacak.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kritik toplantıda kapsamlı bir bilgilendirme yapacağı öğrenildi.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ

Tartışmaları süren İstanbul Sözleşmesi konusunda ilgili de bakanların yapılan çalışmalar hakkında bilgi sunması da bekleniyor.

Kritik kabine toplantısı başladı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantı İstanbul sözleşmesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.