Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik görüşme

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Lideri Vladimir Putin telefonda görüştü. Türkiye ve Rusya liderlerinin görüşmesinde Suriye ve Libya'daki gelişmeler ele alındı.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Erdoğan ile Putin görüşmesinde, turizm, ulaştırma, enerji ve ekonomi başta olmak üzere birçok alanda iki ülke ilişkilerini geliştirecek adımlar ele alınarak, koronavirüs salgınına karşı ortak mücadele hususları değerlendirildi.

LİBYA VE SURİYE

Doğu Akdeniz ve Libya'daki gelişmelerin de ele alındığı görüşmede, iki lider yakın iş birliğini ve diyaloğu sürdürmenin önemini vurguladı.

Görüşmede iki lider, Suriye'deki duruma ilişkin de Türkiye ve Rusya arasında askeri ve diplomatik kanallar üzerinden temasların devam etmesi konusunda mutabık kaldı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik görüşme ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya Vladimir Putin Suriye Rusya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.