Kısıtlamalar ne zaman kalkacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 'Kısıtlamalar ne zaman kalkar?' sorusuna yanıt veren Erdoğan, 'Kabine Toplantısı'ndan sonra varsa öyle bir şey açıklarız' dedi.

Hafta içi saat 21.00'den sonra sokağa çıkma yasağı uygulaması devam ederken bir yandan da Türkiye genelinde normalleşme sürecine geçiş için beklentiler arttı.

Aralık ayından bu yana uygulanan kısıtlamaların ardından beklenen olmuş ve vakalarda ciddi bir düşüş gözlemlenmişti.

Bu kapsamda gündeme gelen olası normalleşme takviminin kısa zamanda gerçekleşmesi öngörülen kabine toplantısı sonrasında kamuoyuna duyurulması bekleniyordu.

'KISITLAMALAR NE ZAMAN KALKAR?'

Konuya ilişkin AK Parti Grup Toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kısıtlamalar ne zaman kalkar?' sorusuna, 'Kabine Toplantısı'ndan sonra varsa öyle bir şey açıklarız' yanıtını verdi.

Kısıtlamalar ne zaman kalkacak? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.