Bitcoin'in 7 günlük düşüşü yüzde 10'u aştı

Gelen son dakika haberine göre; Bitcoin'de bu senenin başında görülen 42 bin dolar seviyesi, gün geçtikçe eriyor. Kripto para, son 7 günde yüzde 10 düşüş yaşadı.

Bitcoin'de bu yılın başında görülen tarihi zirve 42 bin doların ardından başlayan satış trendi devam ediyor. Bitcoin'in son 7 günlük düşüşü yüzde 10'u aştı.

30 BİN DOLAR SEVİYESİNE DÜŞTÜ

Bitcoin bugün yüzde 3,35 gerilemeyle 30.783 dolardan işlem görüyor.

Bloomberg'e konuşan JonesTrading piyasa stratejisti Michael O'Rourke, ''Bitcoin 50 günlük ortalamanın altına düşerse ve orada kalıcı olursa son 4 aydır yaptığı hareketin spekülatif bir hareket olduğu ortaya çıkar.'' dedi.

ETHEREUM'DA DA DÜŞÜŞ 

Ethereum ise bugünkü gerilemeyle birlikte son 7 günlük kazancına son verdi. Ethereum bugün yüzde 0,88 gerilemeyle 1.263 dolardan işlem görüyor.

 

Bitcoin'in 7 günlük düşüşü yüzde 10'u aştı ile ilgili etiketler Bitcoin Dolar düşüş ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.