Kaz ziyafeti çeken Tanju'ya 13 bin 876 TL ceza!

Tanju Çolak'ın kısıtlamalar devam ederken Üsküdar Çengelköy'deki bir restoranda kaz yedikten sonra görüntülerini çekip yayınlaması büyük tepki çekmişti. Olayla ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Kaymakamlık harekete geçerek Tanju ve arkadaşlarıyla, iş yerine toplam 13 bin 876 TL idari para cezası kesti.

Koronavirüs önlemlerini hiçe sayarak arkadaşları ile birlikte 'kaz ziyafeti' çeken Tanju Çolak'ın yayınladığı görüntüler vatandaşlardan büyük tepki çekmişti, gelen son dakika haberine göre Üsküdar Kaymakamlığı harekete geçti.

Üsküdar Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, görüntülerin paylaşımından sonra koronavirüs önlemlerine aykırı olan görüntülerin tarihi ve çekildiği restoran tespit edildi.

Tanju Çolak ve işyerine toplam 13 bin 876 TL para cezası kesildi.

Kaz ziyafeti çeken Tanju'ya 13 bin 876 TL ceza!

Çengelköy’deki bir restoranda arkadaşları ile birlikte toplu halde yemek yiyen Çolak görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmış altına da "İki dünya savaşı, dört dünya kupası finali gördüm. Ben böyle bir kaz görmedim." notunu düşmüştü.

Restoranların kapalı olduğu pandemi dönemindeki bu ayrıcalıklı ziyafet büyük tepki çekmişti.

Kaz ziyafeti çeken Tanju'ya 13 bin 876 TL ceza! ile ilgili etiketler Ceza Son dakika tanju çolak Kaz Çengelköy kaymakamlık kaz ziyafeti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.