Bayram öncesi Türkiye genelinde dev uygulama

Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde 62 bin 95 personelin katılımıyla yapılan uygulamada aranan 1473 şüpheli yakalandı, 49 kayıp kişi bulundu.

İçişleri Bakanlığınca, Kurban Bayramı öncesi ülke genelinde 62 bin 95 personelin katıldığı uygulamada, bayram öncesi halkın yoğun olarak bulunabileceği park-bahçe, kurbanlık hayvan satışının ve kesiminin yapıldığı yerler, alışveriş merkezleri (AVM), fuar ve etkinlik alanları, eğlence mekanları ile umuma açık yerler ve çevreler denetlendi.

BİN 473 KİŞİ YAKALANDI

Uygulamada, çeşitli suçlardan aranan bin 473 şahıs yakalandı, 5’i çocuk olmak üzere 49 kayıp şahıs bulundu. 594 aranan araç tespit edildi, 538 araç trafikten men edildi.

28 BİNE YAKIN İŞ YERİ DENETLENDİ

27 bin 942 umuma açık iş yeri denetlendi, 115 umuma açık iş yerine işlem yapıldı, 4 iş yeri kapatıldı. uygulamada ayrıca çok sayıda silah ve çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

Bayram öncesi Türkiye genelinde dev uygulama ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı Türkiye kayıp uygulama 81 il
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.