Bakan Varank yerli otomobil fabrikası için tarih verdi

Gelen son dakika haberine göre; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobil üretimi için Bursa'nın Gemlik ilçesinde tahsis edilen arazide inşaata başlama tarihinin 18 Temmuz olacağını açıkladı.

Bakan Varank, Twitter hesabından "Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) İnşaata Başlama Töreni"ne ilişkin paylaşımda bulundu.

''18 TEMMUZ, 17.30'' 

Paylaşımında, fabrikanın temelinin atılacağı alana ilişkin fotoğrafa da yer veren Varank, "18 Temmuz 2020, 17.30, Gemlik, Bursa" notunu düştü.

AÇILIŞI ERDOĞAN YAPACAK

Türkiye'nin Otomobili'nin üretileceği TOGG mühendislik, tasarım ve üretim tesisleri inşaatına başlama töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Törende, koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda konuk hazır bulunacak. Temelin atılmasının ardından TOGG, yerli otomobil üretimi için Gemlik'te tahsis edilen arazide inşaata başlayacak.

(AA)

Bakan Varank yerli otomobil fabrikası için tarih verdi

 
Bakan Varank yerli otomobil fabrikası için tarih verdi ile ilgili etiketler Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Varank Sanayi ve Teknoloji Bakanı TOGG Otomobil Yerli otomobil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.