Bakan Soylu'dan düğün, nikah, toplantı uyarısı

Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son günlerde yeniden artan koronavirüs vaka sayısına ilişkin vatandaşlara uyarılarda bulundu. Bakan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''“Düğün, nikah, toplantı gibi her türlü sosyal etkinliklerin ‘Maske-Mesafe-Temizlik’ kurallarına uygun olarak yapılması vatandaşımızdan beklentimizdir” ifadelerini kullandı.

Koronavirüs vakalarının artmasının ardından Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile vatandaşlara uyarıda bulundu.

Her pazartesi günü yapılan Güvenlik Toplantısı'nın maske, mesafe, temizlik kurallarına uygun olarak gerçekleştiğine dikkat çeken Soylu, düğün, nikah, toplantı gibi her türlü sosyal etkinlikte bu kurallara uyulması gerektiğinin altını çizdi.

''VATANDAŞLARIMIZDAN BEKLENTİMİZDİR...''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Her Pazartesi yaptığımız Güvenlik Toplantımızı, maske, mesafe, temizlik kurallarına uygun olarak gerçekleştiriyoruz. Düğün, nikah, toplantı gibi her türlü sosyal etkinliklerin de, Maske-Mesafe-Temizlik kurallarına uygun olarak yapılması vatandaşımızdan beklentimizdir.”

Bakan Soylu'dan düğün, nikah, toplantı uyarısı

 

Bakan Soylu'dan düğün, nikah, toplantı uyarısı ile ilgili etiketler Süleyman Soylu İçişleri Bakanlığı İçişleri Bakanı Düğün nikah Twitter toplantı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.