Alabaylar Çetesi çökertildi!

Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, İzmir'de 1 yıllık takip neticesinde 'Alabaylar Çetesi'nin çökertildiğini duyurdu.

Bakan Soylu'nun Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle:

"İzmir’de bir uyuşturucu çetesi daha çökertildi! Sokak satıcılarını koordine eden “Alabaylar Çetesine” bir yıllık takip neticesinde darbe... 59 tutuklu... Narkotik Daireye, İzmir Emniyetimize, Adli Makamlara... Şükranlarımızla."

Alabaylar Çetesi çökertildi!

 

Zanlılara, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek, kurulan örgüte üye olma, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti suçlarına ilişkin olarak yaklaşık bir yıl önce soruşturma başlatılmıştı.

Alabaylar Çetesi çökertildi! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Son dakika İçişleri Bakanlığı İçişleri Bakanı Alabaylar Çetesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.