Bakan Gül, 'tutuklama siparişlerine' sert çıktı

Gelen son dakika haberine göre; Reform çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ''Cumhurbaşkanımızın liderliğinde reformları her alanda yapmayı sürdüreceğiz. Çünkü insan ve onuru her şeyin başındadır.'' ifadelerini kullandı. Bakan ayrıca, sosyal medyadan tutuklama siparişi verenlere seslendi ve Adalet Bakanı'nın cübbesi olmadığını vurgulayarak, ''Görevim süresince o cübbeyi giymedim ve giymeyeceğim.'' dedi.

Sosyal medya üzerinden her gün tutuklama siparişi verenlere seslenen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ''Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Burada kanunlar, kurallar, usuller işler; hukuk işler'' ifadelerini kullandı.

''BAKAN İŞLEYİŞE MÜDAHALE EDEMEZ''

İşleyişi beğenmeyenlerin itiraz hakkını kullanabilecğeini fakat yargıya parmak sallayamayacağını vurgulayan Bakan Gül, ''Bakan'dan da bu işleyişe müdahale etmesini bekleyemez.'' dedi.

''GÖREVİM SÜRESİNCE CÜBBEYİ GİYMEYECEĞİM''

Adalet Bakanı'nın cübbesi olmadığını vurgulayan Bakan Gül, ''Görevim süresince o cübbeyi giymedim ve kimse kusura bakmasın asla da giymeyeceğim.'' şeklinde konuştu.

REFORM ÇALIŞMALARI

Reform çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ''Cumhurbaşkanımızın liderliğinde reformları her alanda yapmayı sürdüreceğiz.'' dedi.

(DHA)

Bakan Gül, 'tutuklama siparişlerine' sert çıktı ile ilgili etiketler Adalet Bakanlığı Abdulhamit Gül Sosyal Medya Adalet Bakanı tutuklama cübbe
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.