Bakan Albayrak: Türkiye için bir eksen değişikliği olacak

Gelen son dakika haberine göre; Ankara'da yerli güneş paneli fabrikasının açılış töreninin ardından açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, basın mensuplarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'cuma günü milletimize bir müjde vereceğiz' söylemini hatırlatması üzerine gülümseyerek, ''Türkiye için bir eksen değişikliği olacak. Güzel günler bizi bekliyor.'' ifadelerini kullandı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde dünyanın ilk entegre Güneş Teknolojileri Fabrikası açıldı. Açılışın ardından basın mensuplarının karşısına geçen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Bir sonraki adımımız enerji depolama olacak.'' ifadelerini kullandı.

''TÜRKİYE İÇİN EKSEN DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılış töreni sırasında sarf ettiği 'cuma günü milletimize bir müjde vereceğiz' sözleri hatırlatılan Bakan Albayrak, gülümseyerek Türkiye'yi güzel günlerin beklediğini vurguladı ve ''Türkiye için bir eksen değişikliği olacak.'' dedi.

 

Bakan Albayrak: Türkiye için bir eksen değişikliği olacak ile ilgili etiketler Berat Albayrak cuma Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.