'Dünyaya oranla iyi sonuç verdi'

Gelen son dakika haberine göre; Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Gayri safi yurt içi hasıla (GSYİH) verilerini değerlendirdi. Bakan, ''GSYİH oranımız dünya ülkelerine kıyasla iyi bir sonuç verdi.'' dedi.

Açıklanan GSYİH verilerini sosyal medya hesabından değerlendiren Bakan Berat Albayrak, Türkiye ekonomisinin temellerinin sağlam, dinamiklerinin kuvvetli olduğunu belirterek, ''Milli ekonomi hedefleri, İstihdama dayalı üretim, Vatandaşının yanında olan bir ekonomi modeliyle yılı pozitif ayrışarak kapatacağız inşaallah. 2021’e pandeminin izlerini silerek girmekte kararlıyız. İnşaallah ‘V’ çıkışı GSYİH verilerinde de göreceğiz. Dünya ekonomilerini durma noktasına getiren yüzyılın felaketi pandeminin etkilerini 2. çeyrekte hissedeceğimizi biliyorduk. Kötümser tabloların aksine GSYİH oranımız dünya ülkelerine kıyasla iyi bir sonuç verdi." dedi.

'Dünyaya oranla iyi sonuç verdi'

'Dünyaya oranla iyi sonuç verdi' ile ilgili etiketler Berat Albayrak Son dakika Hazine ve Maliye Bakanı GSYİH
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.