Son dakika haberi: Bakan Albayrak dev desteği açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı son dakika açıkalamasında "Firmalarımıza 10 yıl vadeli 400 milyon TL’ye kadar yatırım desteği sağlanacak." ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından firmalara 10 yıl vaadeli 400 milyon liraya kadar destek verileceğini duyurdu. 

Bakan Albayrak, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İthalatı azaltıp, ihracatı artıracak yatırımları desteklemeye devam ediyoruz. Merkez Bankası’nın açıkladığı 20 milyar TL büyüklüğündeki “Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi” ile firmalarımıza 10 yıl vadeli 400 milyon TL’ye kadar yatırım desteği sağlanacak."

KALKINMA YATIRIM BANKASI ARACILIĞIYLA KULLANDIRILACAK

 Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlk aşamada Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasında önemli rol üstlenen Kalkınma Yatırım Bankası aracılığıyla kullandırılacak kredi; istihdamı artıran, cari dengeye katkıda bulunan ve katma değeri yüksek üretim yapanlara sabit faizli TL cinsi olarak sunulacak. Hayırlı olsun."

Son dakika haberi: Bakan Albayrak dev desteği açıkladı

Son dakika haberi: Bakan Albayrak dev desteği açıkladı ile ilgili etiketler Berat Albayrak ekonomi Hazine ve Maliye Bakanı destek
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.