Bakan Adil Karaismailoğlu: Sonuçta yolcu taşıyorlar

Son yıllarda kullanımı yaygınlaşan elektrikli scooter'lar hakkında değerlendirmelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, düzenleme yapılacağını belirtti. Bakan, ''Sonuçta yolcu taşıyorlar, işin içine taşımacılık girdiğinde düzenleme şart oluyor.'' ifadelerini kullandı.

Hürriyet gazetesinden Emre Eser'e konuşan Bakan Adil Karaismailoğlu, kullanımı yaygınlaşan elektrikli scooter'lar için düzenleme yapılacağını belirtti.

İşte Bakan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

"KULLANIMI ÇOK ARTTI"

"Son dönemde scooter kullanımı çok arttı. Dikkatimizi çekiyor. Bu güzel bir şey. Ancak onlarla ilgili beyin jimnastiği yapıyoruz. Ama nasıl olacağı netleşmedi. Mutlaka bir düzenleme gelecek. Sonuçta yolcu taşıyorlar. ‘Ben vergi veriyorum’ demekle olmuyor. İşin içine yolcu taşımacılığı girdiğinde, trafiğe çıkma girdiğinde yapılması gereken bazı şeyler var"

"ŞEHİRLERE BÜYÜK FAYDA SAĞLIYOR"

Karaismailoğlu, bisiklet kullanımı içinse şunları söyledi:

“Bisikleti özendirmek için yeni yatırım ve teşvikler devam edecek. Teşvik modellerinde yeni uygulamalara da gidilebilir. İnsanların daha fazla bisiklet kullanması şehirlere büyük fayda sağlıyor”

Bakan Adil Karaismailoğlu: Sonuçta yolcu taşıyorlar

Bakan Adil Karaismailoğlu: Sonuçta yolcu taşıyorlar ile ilgili etiketler Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu scooter martı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.