Almanya şokta! 5 çocuk evinde ölü bulundu!

Gelen son dakika haberine göre; Almanya'nın kuzeybatısında yer alan, Kuzey Ren-Vestfalya eyaletindeki Solingen şehrinde bir evde 5 çocuk cesedi bulundu. Çocukları annesinin öldürdüğü ve daha sonra metro istasyonunda intihara kalkıştığı iddia edildi.

Alman medyası, Solingen kentindeki bir evde beş çocuğun cansız bedeninin bulunduğunu duyurdu. Bir ihbar üzerine bir ailenin kaldığı eve giden polisler 5 çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı. Çocukların 1,2,3,6 ve 8 yaşlarında oldukları belirtildi.

''KIZIM ÇOCUKLARINI ÖLDÜRDÜ''

Alınan bilgilere göre çocukların Düsseldorf kentinde yaşayan büyükanneleri polisi aradı ve kızının 5 çocuğunu öldürdüğü, bir başka çocukla intihar etmek için yolda olduğu ihbarını verdi.

Bunun üzerine eve giden polis çocukların cansız bedenini buldu. Kısa bir süre sonra çocukların annesi Düsseldorf'ta S 1 numaralı metro treninin önüne atladı ve ağır yaralı kurtuldu.

Kadının polis koruması altında olduğu bildirildi. Polis çocukların nasıl öldürüldüğü konusunda bir açıklama yapmadı.

 

Almanya şokta! 5 çocuk evinde ölü bulundu! ile ilgili etiketler Almanya Çocuk polis solingen ölü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.