AK Parti'li vekil Mustafa Levent Karahocagil koronaya yakalandı

Gelen son dakika haberine göre; AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Karahocagil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Eşimle birlikte halsizlik, vücut kırgınlığı sebebiyle dün akşam TBMM’de yaptırdığımız Kovid-19 testlerimiz pozitif çıkmıştır. Doktorlarımızın da tavsiyeleriyle tedavi sürecimizi evde geçiriyoruz. Bol dualarınızı bekliyoruz" dedi.

AK PARTİ'DE KORONA VAKALARI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman dün yaptıkları açıklamada koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını ve tedavi süreçlerinin evde devam ettiğini duyurmuştu.

AK Parti'li vekil Mustafa Levent Karahocagil koronaya yakalandı ile ilgili etiketler AK Parti Korona vekil Mustafa Levent Karahocagil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.