Adana'daki yangın için vatandaşa 1 milyon TL'lik destek

Gelen son dakika haberine göre; Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, ''Adana'daki yangında zarar gören ailelere destek için 1 milyon TL kaynak aktarıyoruz'' açıklamasında bulundu.

Adana'nın Kozan ilçesinde 3 gün önde çıkan ve bugün kontrol altına alınan yangın hakkında Twitter hesabından açıklama yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yangın mağdurlarına destek ödemesi yapılacağını açıkladı. 

Bakan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Kozan’da meydana gelen orman yangınının yaralarının sarılması için vatandaşlarımızın yanındayız. Evleri tamamen yanan ya da zarar gören vatandaşlarımızın acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için Kozan SYDV’mıza 1 milyon TL kaynak aktarıyoruz. Geçmiş olsun Adana.''

Adana'daki yangın için vatandaşa 1 milyon TL'lik destek

 

Adana'daki yangın için vatandaşa 1 milyon TL'lik destek ile ilgili etiketler Adana Yangın Zehra Zümrüt Selçuk Ödeme destek mağdur
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.