FETÖ için tam sayfa ilan verildi

Gelen son dakika haberine göre; Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişiminin dördüncü yıl dönümü nedeniyle ABD'nin en etkin gazetelerinden Washington Post’a ilan verildi. Söz konusu ilanda 'Fetullah Gülen'i ve suç ortaklarını iade edin.' çağrısında bulunuldu.

Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi (TASC) öncülüğünde verilen, 251 şehidin isimlerinin de yer aldığı tam sayfa ilanda FETÖ’nün Türkiye’deki demokrasi karşıtı darbe girişimine vurgu yapıldı.

''TÜRK HALKINA SİLAH DOĞRULTTU''

İlanda, "15 Temmuz gecesi, Türk Silahlı Kuvvetlerine sızan ve NATO varlıklarını gasbeden Fetullah Gülen ve örgüt mensupları, demokratik yollarla seçilmiş Türk hükümetini devirmek için Türk halkına silah doğrulttu." ifadeleri yer aldı.

''GÜLENİ'İ VE ORTAKLARINI İADE EDİN''

Darbe girişimcilerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) uçaklarla bombaladığı hatırlatılan ilanda, darbe girişiminin, Türk demokrasisini savunmak için ayağa kalkan 250’den fazla vatandaşın ölümüne, 2 binden fazla kişinin de yaralanmasına neden olduğunun altı çizildi.

"Ertelenmiş adalet reddedilmiş adalettir." ifadesi kullanılan ilanda, "Fetullah Gülen’i ve suç ortaklarını iade edin." çağrısında bulunuldu.

FETÖ için tam sayfa ilan verildi

 

FETÖ için tam sayfa ilan verildi ile ilgili etiketler Fetullah Gülen FETÖ Washington Post Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.