Göçük altında kalan işçilerin cesedi bulundu!

Yatağan Termik Santrali'nde kazanları besleyen kömür bant sisteminin çökmesi sonucu içeride kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Çalışmalar sırasında bölgede yetkililer tarafından yapılan ilk açıklamada Sezgin Kılıç'ın cansız bedenine ulaşıldığı açıklanmıştı ancak bu cesedin Yatağan Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsisinde Seray Şimşek'e ait olduğu tespit edildi.

Yatağan Termik Enerji Üretim AŞ'nin yazılı açıklamasında, termik santralde meydana gelen kazanın ardından cesedine ulaşılan işçinin, olay yerinde yakınları tarafından yapılan teşhisi doğrultusunda Sezgin Kılıç olarak duyurulduğu hatırlatıldı.

Açıklamada, Yatağan Devlet Hastanesinde yapılan ölüm muayenesi sonucu cansız bedeni bulunan işçinin Seray Şimşek olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Bir süre sonra diğer işçi Sezgin Kılıç'ın cansız bedenine de ulaşıldı. İşçilerin cesetlerinin bulunduğunun öğrenilmesinin ardından Şimşek ve Kılıç'ın yakınları Yatağan Devlet Hastanesine geldi.

Yatağan Termik Santrali'nde kazanları besleyen kömür bant sisteminde dün sabah göçük meydana gelmişti. Göçükten 9 işçi yaralı kurtarılmış, içeride kalan 2 işçiye ulaşılması için arama kurtarma ekipleri çalışma başlatmıştı.

Göçük altında kalan işçilerin cesedi bulundu! ile ilgili etiketler yatağan termik santrali kömür bandında çökme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.