Son dakika GSB kura sonucu! 2019 Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı!

Son dakika GSB kura sonucu! Gençlik VE Spor Bakanlığı personel alımı için kura çekimi yapıldı. Pek çok ilde farklı sektörlerde işçi alımı gerçekleştirilecek. Bazı illerin kura sonuçları açıklandı. Kura çekimi noter huzurundan gerçekleştirildi. 2019 son dakika GSB kura sonucu! Detaylar haberimizde...

Son dakika GSB kura sonucu! Açık pozisyonun 4 katı kadar asıl ve yine aynı sayıda yedek aday belirlenecek. Gençlik Spor Bakanlığı 2019 personel alımı için kura çekimi gerçekleştirildi. Adaylar büyük bir heyecan ile kura sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Son dakika GSB kura sonucu! Merak edilen detaylar haberimizde...

Son dakika GSB kura sonucu! 2019 Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı!

KURA SONUÇLARI AÇIKLANDIKTAN SONRA NELER YAPILACAK?

Kura sonuçlarının açıklanmasının ardından sözlü mülakata girmeye hak kazanan adaylar, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yayımladığı bilgilerden yararlanarak teslim edecekleri belgeleri öğrenecek ve derlemelerine başlayacak.

Kastamonu GSB kura sonuçları için tıklayınız!

Belgeler incelendikten sonra belirlenen şartları taşıdığı tespit edilen ve ilan edilecek nihai listede yer alan adayların sözlü sınav yeri ve tarihleri bakanlığın internet sitesinde ilan edilecek.

Zonguldak GSB kura sonuçları için tıklayınız!

Adayların, sözlü sınavda Genel Kültür (25 Puan), Genel Yetenek (25 Puan) ve Mesleki Bilgi ve Becerilerine ilişkin (50 Puan) konularda sınav kurulu Başkan ve üyelerinin ayrı ayrı vermiş oldukları puanların aritmetik ortalaması esas alınmak suretiyle sözlü sınav puanı belirlenecek.

Sözlü sınavda başarılı sayılmak için, 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alınması gerekecek.

Genel Kültür ve Genel Yetenek alanında adayların kapalı zarf usulü ile rastgele seçme suretiyle belirleyeceği soruya vereceği yazılı cevap,

Mesleki bilgi, beceri ve görevlerine ilişkin konularda ise yürütmekle yükümlü olacakları vazifelerdeki yetkinliklerini ölçmeye yönelik ve eğitim düzeylerine uygun olarak yapılacak değerlendirme esas alınacak.

Yapılan sözlü sınav sonucunda asıl ve yedek olarak başarılı olan adaylar bakanlığın internet sitesinden ilan edilecek.

ADANA'DA İŞKUR GSB KURA ÇEKİLİŞİ YAPILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde il ve ilçe müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere 3 bin 243 personel alımı için kura çekimleri yapıldı. Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde de istihdam edilecek 39 personel için kura çekimi yapıldı.

Yüreğir Serinevler Spor Salonunda Adana 10. Noteri gözetiminde gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda alınacak personel sayısının 4 katı asıl, 4 katı yedek olmak üzere listeler belirlendi.

Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav yeri ve tarihleri Gençlik ve Spor Bakanlığının internet sitesinde ilan edilecek olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

GSB KURA SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 bin 243 sürekli işçi alımı başvuruları İŞKUR vasıtasıyla gerçekleştirildi. Başvuru niteliklerini taşıyan adaylar verilen süre içerisinde başvurularını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta kura heyecanı yaşandı. GSB kura sonuçları bazı illerde ilan edilirken, genel olarak ilan edilmedi. GSB personel alımı kura sonuçları sorgulaması internet üzerinden yapılacak. Adaylar sonuçlar ilan edildikten sonra http://gsb.gov.tr/kurasonuc.html adresinden işlemlerini yapabilirler. Aşağıdaki bağlantı ile sisteme erişebilirsiniz.

Son dakika GSB kura sonucu! 2019 Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı! ile ilgili etiketler Gençlik ve Spor Bakanlığı Son dakika 2019
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.