Son dakika... Görüntüler sosyal medyada viral oldu! Donald Trump: Melania gülümse çekiyorlar

Son dakika... Günlerdir sokak protestoları ile çalkalanan ABD'de Başkan Donald Trump ve eşi Melania Trump'ın gün içerisindeki bir görüntüsü sosyal medyada viral oldu. Kameralar önünde mutsuz bir yüz ifadesi takınan Melania Trump'ı uyararak kameralara gülümsemesi için zorlayan Trump dikkatlerden kaçmadı..

ABD, bir haftadır George Floyd protestoları ile çalkalanıyor. Ülkede siyahi vatandaş George Floyd'un polis şiddeti nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından yoğun protesto gösterileri başladı. Protestocular, marketleri, mağazaları ve dükkânları yağmalarken, polis merkezleri ile araçları yakmaya da devam ediyor.

TRUMP ÇİFTİNİN YAŞADIKLARI SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU 

Donald Trump ile eşi Melanie Trump, bugün de başkent Washington DC'de bulunan Aziz John Paul kilisesine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında kameraların karşısına geçen Trump çiftinin yaşadıkları, sosyal medyada viral oldu.

Trump, kameralar önünde mutsuz ve somurtkan bir yüz ifadesi takınan Melania Trump'ı uyararak kameralara gülümsemesi için zorladı. Trump'ın eşine yaptığı "gülümse" baskısı kısa sürede sosyal medyada viral hale geldi.

Son dakika... Görüntüler sosyal medyada viral oldu! Donald Trump: Melania gülümse çekiyorlar ile ilgili etiketler Trump Melania Trump Donald Trump ABD Amerika

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.