Gençlik ve Spor Bakanlığı, 1017 sürekli işçi alacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlık taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 1017 sürekli işçi alacaklarını açıkladı. İlan detayları Resmi Gazete'de yayımlanacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlık taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 1017 sürekli işçi alacaklarını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 1017 sürekli işçi alacak

Bakan Kasapoğlu, "GSB ailesini günden güne büyütmeye, güçlendirmeye devam ediyoruz. 1017 sürekli işçi alımı için ilan detayları Resmi Gazete’de yayımlanacak. Başvurular ise 8-12 Ağustos tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 1017 sürekli işçi alacak ile ilgili etiketler Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi sürekli işçi alımı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.