Hükümetten Almanya'ya Adil Öksüz çağrısı!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Adil Öksüz'ün Almanya'da bulunduğu iddialarıyla ilgili olarak Alman hükümetinin araştırma ve açıklama yapması gerektiğini söyledi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Adil Öksüz'ün Almanya'da olup olmadığına, Almanya'da ise nerede olduğuna dair Alman hükümetinin araştırma ve açıklama yapması lazım." şeklinde konuştu.

Alman basınında, Fetullahçı Terör Örgütü'nün sözde "Hava Kuvvetleri İmamı" firari darbeci Adil Öksüz'ün, Anadolu Ajansına (AA) gelen ihbar mektubunda yer alan Berlin Neukölln'deki adreste kaldığı belirtilmişti.

Frankfurter Rundschau gazetesinin haberinde, Alman makamlarının konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadıkları vurgulanarak, "Ancak Frankfurter Rundschau gazetesinin bilgilerine göre Adil Öksüz gerçekten o evde kaldı." ifadesi kullanılmış, Öksüz'ün Berlin'deki devlet güvenliği dairesinin memurları tarafından güvenli bir yere götürüldüğü iddia edilmişti.

Hükümetten Almanya'ya Adil Öksüz çağrısı! ile ilgili etiketler Adil Öksüz Almanya Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.