Son dakika Gedson Fernandes Galatasaray'da! Gedson Fernandes kimdir, kaç yaşında, nereli?

Galatasaray’ın Benfica’dan Portekizli genç yıldız Gedson Fernandes ile her konuda anlaştığı iddia edildi. Sarı kırmızılı taraftarlar şimdiden Gedson Fernandes kimdir sorusunun yanıtını aradı. Peki, Gedson Fernandes kaç yaşında, nereli, hangi mevkide oynuyor?

Süper Lig takımlarından Galatasaray’ın Benfica’nın genç yıldızı Gedson Fernandes ile her konuda anlaşmaya vardığı ve transferin bittiği iddia edildi. Sosyal medyada yer alan haberler doğrultusunda Gedson Fernandes’in Galatasaray’a 1,5 yıllığına kiralandığı ifade edildi.

Gedson Fernandes Kimdir?

Tam adı Gedson Carvalho Fernandes olan genç isim Orta Afrika ülkesi São Tome e Principe de doğdu. henüz küçük yaşlarda Portekiz’e göçmek zorunda kalan Fernandes, futbola Benfica takımında başladı. Bonservisi Benfica'da olan 1999 doğumlu orta saha oyuncusu Fernandes daha sonrasında Tottenham’a kiralandı.

Son dakika Gedson Fernandes Galatasaray'da! Gedson Fernandes kimdir, kaç yaşında, nereli?

1.84 boyunda olan Gedson'un Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 13.5 milyon euro.

 

Son dakika Gedson Fernandes Galatasaray'da! Gedson Fernandes kimdir, kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Galatasaray Gedson Fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.