Gaziantep'te katliamı vatandaşın dikkati önledi!

Gaziantep'te vatandaşların dikkati terör örgütünün katliam planını bozdu. İçişleri Bakanlığı'nın verdiği bilgiye göre Şehit Kamil'de bir aracın altına çanta bırakıldığını gören vatandaşlar 155 polis imdat hattını arayarak ihbarda bulundu. Bunun üzerine olay yerine gelen polis şüpheli çantanın çevresindeki vatandaşları uzaklaştırdı. Yapılan incelemede çantada 3 parça halinde ve her biri zaman ayarlı toplam 1.2 kilogram patlayıcı olduğu görüldü. Çanta kontrollü olarak imha edildi.

Gaziantep/Şehit Kamil ilçesi Karşıyaka Polis Merkez Amirliği karşısında park halinde bulunan bir aracın altına dün akşam saatlerinde bırakılan çanta, vatandaşların dikkatini çekti.

Çantayı bıraktıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaşan şahsı gören vatandaşlar hemen 155 Polis İmdat hattını arayarak şüpheli şahsın eşgal bilgisi ve bindiği aracın plakasını bildirdi.

Gaziantep'te katliamı vatandaşın dikkati önledi!

Bunun üzerine olay yerinde güvenlik tedbiri alan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmada, çanta içerisinde 3 parça halinde (yaklaşık 1200 gr ve her parçası zaman ayarlı düzeneğe sahip) patlayıcı madde olduğunu belirledi.

Gaziantep'te katliamı vatandaşın dikkati önledi! - Resim : 2

Bomba imha uzmanı tarafında patlayıcı madde kontrollü olarak imha edildi.

Gaziantep'te katliamı vatandaşın dikkati önledi! - Resim : 3

Yapılan ihbar ve analiz çalışmaları üzerine alarma geçen Gaziantep polisi uygulama noktasında durdurduğu araç icerisinde eşgale uyan bir şahısla birlikte iki kişiyi gözaltına aldı.

Gaziantep'te katliamı vatandaşın dikkati önledi! - Resim : 4

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

Gaziantep'te katliamı vatandaşın dikkati önledi! ile ilgili etiketler Gaziantep polis Şehit Kamil bomba uzmanı patlayıcı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.