Gaye Usluer'den il başkanlarına sert yanıt!

CHP'de olağanüstü kurultay için imza toplanmasına ilişkin bugün sıcak bir gelişme yaşanmıştı. 59 il başkanı olağanüstü kurultay istemediklerini açıklamışlardı. Bu açıklamaya CHP PM Üyesi Gaye Usluer jet yanıt geldi. Usluer, "Yarısı kurultay delegesi olmayan il başkanlarının iradesi delegelerinin üzerinde değildir." dedi.

CHP PM Üyesi Gaye Usluer, Habertürk TV'de yaptığı açıklamada, "1 ayda seçim analizini niye yapamadık? Neleri yapmamız gerektiği, neleri değiştirmemiz gerektiği konusunda yol haritamızı belirlememiz gerekir. İl başkanları delegelerin üzerine açıklama yapamazlar. Yarısı kurultay delegesi olmayan il başkanlarının iradesi delegelerinin üzerinde değildir. Hegamonya açıklamasıdır. Bu kurultayın yapılmama isteği, mevcut hegamonik yapının bozulmaması isteğidir. Bizler değişime daha açık, değişimden korkmayan kişileriz. Bu açıklamanın gerçeği dile getirmekten ziyade, mevcut yönetimin bozulmaması içindir" dedi.

Usluer'in bu açıklamasına neden olan gelişme ise 59 il başkanının "olağanüstü kurultay istemiyoruz" diyerek yaptıkları çıkıştı. 

 

Gaye Usluer'den il başkanlarına sert yanıt! ile ilgili etiketler gaye usluer chp il başkanları imza tartışması olağanüstü kurultay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.