Fransa'nın başkenti Paris'te büyük patlama!

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan fırında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın şiddeti nedeniyle terör korkusu yaşandı. Gaz kaçağından meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 20'den fazla kişi yaralandı. Fransa İçişleri Bakanı yaptığı son dakika açıklamasıyla patlamada 4 kişinin öldüğünü duyurdu.

Fransa'nın başkenti Paris'te 9. bölgede sabah saatlerinde bir fırında önce yangın çıktı, ardından da patlama oldu.

Paris İtfaiyesi yetkililerinden Eric Moulin, olay yerinde yaptığı açıklamada, gaz kaçağından kaynaklanan patlamada 36 kişinin yaralandığını, bunlardan 3'ü itfaiye eri olmak üzere 12 kişinin durumunun ciddi olduğunu belirtti. Moulin, "Bu 12 kişi içinde ise 2 itfaiye eri ve 3 sivilin hayati tehlikesi bulunuyor" dedi.

Fransa'nın başkenti Paris'te büyük patlama!

Patlamanın fırın ve çevredeki binalarda ciddi hasara yol açtığı görüldü.

Yaklaşık 200 itfaiyeci ve 100 polis olay yerine sevk edilirken, bazı yaralılar helikopterlerle hastanelere kaldırıldı. Ayrıca çevre binalar ve oteller de yangının büyümesi ya da başka bir patlama olasılığı nedeniyle boşaltıldı.

Fransa'nın başkenti Paris'te büyük patlama! - Resim : 2

"4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ"

Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, yaptığı son dakika açıklamasıyla patlamada 4 kişinin öldüğünü duyurdu.

Fransa'nın başkenti Paris'te büyük patlama! - Resim : 3

Fransa'nın başkenti Paris'te büyük patlama! ile ilgili etiketler Son dakika Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.