Fetullah Gülen öldü mü? En son koronavirüs mesajı paylaştı...

Son dakika gelişmesi... FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in uzun süredir kamera karşısına geçmemesi "Öldü mü?" sorusunu yeniden gündeme getirdi. Gülen'in en son paylaştığı koronavirüs mesajı 14 Mart 2020 tarihinde yayınlanmıştı. AK Parti eski milletvekili Aydın Ünal'da konuyla ilgili "Fetullah Gülen son yayınlanan videosunda zombi gibiydi. En son 1 hafta önce yazılı açıklaması yayınlanmış. Öldü???" mesajını paylaştı

Dünyayı esir alan koronavirüs (Covid-19) salgını son dönemde Avrupa'yı kasıp kavuruyor.

Özellikle İtalya ve İspanya'da çok etkili olan salgının önü kesilemezken bu ülkelerden her gün yüzlerce can kaybı haberi gelmeye devam ediyor.

Bilim insanları virüsten dolayı hayatını kaybedenlerin büyük oranını 65 yaş üzeri kişilerin oluşturduğuna dikkat çekerken Türkiye’de de dün 65 yaş üzeri vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirildi.

FETÖ LİDERİ NEDEN SESSİZ?

Diğer yandan, salgın tüm dünyada yayılmaya devam ederken, terör örgütü FETÖ'nün ABD'de yaşayan elebaşı Fetullah Gülen'den koronavirüs hakkında bir mesaj geldi.

14 Mart 2020 tarihinde, alçak teröriste ait internet sitesinde "Fethullah Gülen Hocaefendinin Koronavirüsü salgını mesajı" adı altında bir açıklama paylaşıldı.

Gülen mesajda, "Dünyanın hemen her tarafına yayılmış ve şimdiye kadar binlerce insanın vefatına sebep olan Korona virüs salgınında hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı ve hasta olanlara acil şifalar dilerim. Salgını kontrol altına almaya çalışan toplum sağlığını koruma yetkililerinin ilmi veriler ve daha önce edinilmiş tecrübeler ışığında etkili tedbirler alacağına itimadım tamdır." ifadelerini kullandı.

Fetullah Gülen öldü mü? En son koronavirüs mesajı paylaştı...

ÖLDÜ MÜ?

Salgın ABD'de de hızla yayılırken, FETÖ liderinin bir hafta önce yapılan bu açıklamadan sonra sessizliğe gömülmesi çeşitli spekülasyonları da beraberinde getirdi.

AK Parti eski milletvekili Aydın Ünal, sosyal medyada bir mesaj paylaşarak Gülen'in sağ olup olmadığını sorguladı.

Ünal, "Fetullah Gülen son yayınlanan videosunda zombi gibiydi. En son 1 hafta önce yazılı açıklaması yayınlanmış. Öldü???" diye sordu.

Fetullah Gülen öldü mü? En son koronavirüs mesajı paylaştı... - Resim : 2

Fetullah Gülen öldü mü? En son koronavirüs mesajı paylaştı... ile ilgili etiketler Fetullah Gülen Koronavirüs Korona salgın Virüs
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.