Fenerbahçe'den Orhan Ak açıklaması

Gelen son dakika haberine göre; Fenerbahçe Spor Kulübü, Orhan Ak'ın sarı-lacivertli kulüpte görev alacağı yönündeki iddiayı yalanladı.

Fenerbahçe Kulübü, Orhan Ak'ın sarı lacivertli kulüpte görev alacağı yönündeki iddiayı yalanladı.

Resmi açıklamada, "Orhan Ak’ın kulübümüzde görev alacağına dair haberler tamamen gerçek dışıdır. Bilgilerinize sunarız." ifadeleri kullanıldı.

NE OLMUŞTU?

Akşam gazetesinde yer alan haberde; ''Fenerbahçe'de sportif direktörlük koltuğuna oturan Emre Belözoğlu, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da kendi ekibini oluşturuyor. Emre, Başakşehir'de birlikte çalıştığı Orhan Ak'ı yardımcısı olarak belirledi.

Henüz resmi olarak görevi açıklanmayan Orhan Ak'ın özellikle futbolcu izleme ve seçimi konusunda Emre Belözoğlu'yla birlikte çalıştığı belirtiliyor. Fenerbahçe'de resmi açıklamanın ise kısa süre içinde yapılması bekleniyor.'' ifadeleri yer almıştı.

 

Fenerbahçe'den Orhan Ak açıklaması ile ilgili etiketler Fenerbahçe Son dakika orhan ak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.