Max Kruse, sözleşmesini tek taraflı feshetti!

Gelen son dakika haberine göre; Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla, Max Kruse'nin sözleşmesini tek taraflı feshettiğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre; Alman yıldız Max Kruse, sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Kruse, geçtiğimiz hafta oynanan Kayserispor maçının kadrosunda yer almamış, takımdan yapılan açıklamada yıldız oyuncunun apandisit ameliyatı olduğu belirtilmişti.

Kulüpten ayrılığa ilişkin yapılan açıklama ise şu şekilde;

"Futbol A takımımızın oyuncularından Max Kruse, kulübümüzle olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini bildirmiştir. Kulübümüzün futbolcuya pandemi süreci öncesine ait hiçbir borcu bulunmamaktadır. Pandemi sürecine denk gelen ödemeler konusunda ise kendisi ile FIFA ve TFF sirkülerleri ışığında yapılan görüşmeleri cevapsız bırakmıştır. Bu bağlamda gerçekleştirmiş olduğu fesih, nezdimizde haksız ve mesnetsizdir. Konu spor yargısına taşınacak olup, kulübümüz menfaatleri için her türlü girişimde bulunulacaktır." 

Max Kruse, sözleşmesini tek taraflı feshetti!

Max Kruse, sözleşmesini tek taraflı feshetti! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Son dakika Max Kruse Sözleşme Transfer fesih
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.