Fısıltı mı gerçek mi:  'Fatih Portakal Cumhurbaşkanı adayı olacak'

FOX TV’nin yıllardır reyting şampiyonluğunu rakiplerine kaptırmayan ana haber bülteninin rekortmen anchormanı Fatih Portakal’ın kurumdan istifa ettigi haberi gündeme bomba gibi düştü.

Her kafadan bir ses çıktı ama Portakal’ın bu ani kararının yankısı beklenenden de büyük oldu.

İşin ilginç yanı sadece medya dünyası değil, siyasiler de bu gelişmeye karşı abartılı bir şekilde kulak kabarttılar.

Yazılıp çizilenlere bakılırsa  bu karar sadece Fatih Portakal’a ait değil.

Kurumun  kararı ve karşılıklı konuşularak alınmış.

Nedenini Superhaber yazarı Nuran Yıldız, "Fatih Portakal ile yolları tatlı tatlı ayırmaya karar verdiler" diye özetlemiş.

Peki Fatih Portakal’ın en verimli ve en popüler döneminde FOX Haber’den ayrılması sadece bir medya olayı mı?

Bu konuda kulislerde çok enteresan ve de dikkat çekici iddialar dolaşıyor.

Fatih Portakal’ın popülaritesi ve ekranda her akşam kullandığı muhalefet dili CHP’li Özgür Özel gibi sert muhalif siyasilerden bile daha etkili.

Bunun farkında olanlar Portakal’ı siyasi kimlikle formatlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına sürmek için nabız yoklamaya çoktan başladığı konuşuluyor.

Tabi bunlar şimdilik sadece dedikodu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısında her seferinde çaresiz kalan muhalefet bloğunun Fatih Portakal'ın popülaritesini bir kenara not ettiği konuşuluyor.

Erdoğan karşıtı bazı araştırma şirketlerinin belli aralıklarla yaptıkları anketlerde Fatih Portakal’ı Türkiye'nin en güvenilir isimleri arasında göstermesinin de bir altyapı çalışması olduğu iddia ediliyor.

Yakında ‘Cumhurbaşkanı adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Fatih Portakal...’ diye başlayan haberler sık sık görülmeye başlarsa şaşırmamak gerekecek...

SUPERHABER ÖZEL-KULİS

Fısıltı mı gerçek mi:  'Fatih Portakal Cumhurbaşkanı adayı olacak' ile ilgili etiketler Fatih Portakal Fox TV cumhurbaşkanı adayı kulis siyaset anchorman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.