Son dakika! Falcao transferi açıklandı mı? Ne zaman gelecek?

Falcao transferi açıklandı mı? Galatasaray'ın transfer döneminin başından bu yana uğraştığı Radamel Falcao için sona yaklaştığı iddia ediliyor. Elindeki yabancılardan kurtulmaya çalışan sarı kırmızılılar, transferi açıklamak için saatleri sayıyor. Taraftarlar yıldız isim hakkında araştırma yapmaya başladı. İşte Son dakika! Falcao transferi açıklandı mı? Ne zaman gelecek? Merak edilen detaylar haberimizde...

Son dakika! Falcao transferi açıklandı mı? Mitroglu ve Mbaye Diagne'yi satarak gelen parayı transfer için kullanmaya çalışan sarı kırmızılılar, transferi açıklamak için saatleri sayıyor. Taraftarlar yıldız isim hakkında araştırma yapmaya başladı. Galatasaray'ın transfer döneminin başından bu yana uğraştığı Radamel Falcao için sona yaklaştığı iddia ediliyor. İşte Son dakika! Falcao transferi açıklandı mı? Ne zaman gelecek? Merak edilen detaylar haberimizde...

Galatasaray, Radamel Falcao’nun gelmesini beklerken, Monaco’dan gelen kalacağı yönünde açıklama kafaları karıştırdı.

İlk olarak 6 Temmuz’da spor basınında yer alan transfer söylentisi, aradan geçen 47 güne rağmen netlik kazanmadı. Üstelik, Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Falcao ile samimi fotoğraflar çektirmiş, Denizlispor maçı sonrasında bu transferin yüzde 99 oranında tamamlandığını ifade etmişti.

Bu hafta başında açıklanıp, bugün Türkiye’de olacağı belirtilen futbolcu için dün farklı bir gelişme yaşandı. Monaco 2. Başkanı Oleg Petrov, yeni transferleri Benjamin Lecomte, Ruben Aguilar, Henry Onyekuru, Islam Slimani ve Wissam Ben Yedder için düzenlenen imza töreninde Galatasaray’ın istediği Falcao’yla ilgili bomba gibi bir açıklama yaptı.

Golcünün kalmasını istediklerini söyleyen Petrov, “Radamel Falcao, büyük bir profesyonel. Kendisinin bazı kariyer hedefleri olabilir. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istemesini anlıyoruz. Ancak onu takımda tutmak istiyoruz. Burada bir yıl daha kontratı var ve buna saygı göstermesi gerekiyor. Wissam Ben Yedder’i kadromuza katmaktan ötürü çok memnunuz. Bu sezonki düşüncemiz, iki santrforla oynamak yönünde. Falcao’nun kalmasını istememiz de bu yüzden” ifadesini kullandı.

Bu gelişme karşısında fazla yorum yapmayan Abdurrahim Albayrak ise, “Falcao’yu bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Son dakika! Falcao transferi açıklandı mı? Ne zaman gelecek? ile ilgili etiketler Galatasaray KAP Falcao
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.