Esed'in sağ kolu vuruldu! 'Kaplan' can çekişiyor

Suriye'de Esed rejiminin en kanlı saldırılarını gerçekleştiren Kaplan Tugayları Komutanı Süheyl Selman el-Hasan, Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında Serakib bölgesinde düzenlenen operasyonda SİHA ile vuruldu. Yüzlerce masum sivilin ölümünden sorumlu olan el-Hasan'ın vurulduğu haberini ise ilk olarak SuperHaber duyurdu. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, dün Esed'in sağ kolunun vurulma haberini geçerek dünya ajanslarını atlattı.

Bahar Kalkanı Harekatı'nda rejim güçlerine çok ağır bir darbe daha vuruldu.

ESED'İN SAĞ KOLU VURULDU

Suriye'de rejimin sivilleri hedef alan kanlı saldırılarını yöneten Kaplan Tugayları Komutanı Süheyl Selman el-Hasan’ın, TSK’nın Serakib’e düzenlediği hava operasyonunda ağır yaralandığı öğrenildi.

DHA’nın bölge kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Süheyl el-Hasan’ın, Serakib’in dış mahallelerinde bulunduğu sırada konumunun belirlendiği, SİHA operasyonuyla bombalandığı belirtildi. Rejim komutanı Süheyl el-Hasan’ın yoğun bakımda olduğu ifade edildi.

Suriye Hava Kuvvetleri ve Hava Savunma Komutanlığı'nın birçok biriminde görev yapan Süheyl El-Hasan’ın, İdlib’de yüzlerce sivilin öldürüldüğü hava saldırılarının talimatını veren isim olduğu biliniyor.

İLK OLARAK SUPERHABER DUYURMUŞTU

Esed'in eli kanlı sağ kolunun vurulduğu haberine ilk olarak SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel ulaşmıştı. 

 Esed'in sağ kolu vuruldu! 'Kaplan' can çekişiyor

SÜHEYL SELMAN EL-HASAN KİMDİR?

Süheyl Selman el-Hasan, 10 Haziran 1970 yılında doğdu. Süheyl Selman el-Hasan lakabı ise Kaplan...

1991 senesinde Suriye Hava Kuvvetleri akademisinden mezun oldu ve birçok eğitim kursunu tamamlayarak Suriye Hava Kuvvetleri ve Hava Savunma Komutanlığı'nın birçok biriminde görev aldı.

Çeşitli görevlerinden sonra ise Hava Harekatı İstihbarat servisine katıldı ve burada Özel Harekat Bölümü'nün unsurlarının eğitiminden sorumlu oldu.

25 Aralık 2015 tarihinde Tuğgeneral rütbesine terfi etti.

Esed'in sağ kolu vuruldu! 'Kaplan' can çekişiyor ile ilgili etiketler Suriye SuperHaber Esed ölüm komutan mevlüt yüksel kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.