Son dakika... Esed'dan skandal koronavirüs haritası!

Son dakika... Suriye iç savaşında yüz binlerce vatandaşını katleden Esed, koronavirüsü (Kovid-19) bahane edip Türkiye'ye mesaj gönderdi... Esed rejiminin koronavirüs salgınıyla ilgili bilgileri gösterdiği Suriye haritasında İskenderun’u kendi sınırlarında gösterdiği ortaya çıktı.

Esed rejimi koronavirüs salgınıyla ilgili bilgileri yayınladığı online Suriye haritasına İskenderun’u da ekledi. Koronavirüs salgınıyla ilgili verilerinin güncel olarak açıklandığı rejime ait resmi internet sitesindeki haritada İskenderun da Suriye sınırlarında gösteriliyor. Sitede yer alan haritanın kuzey batısında “İskenderun” olduğu görülüyor.

Son dakika... Esed'dan skandal koronavirüs haritası!

TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALAN AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU

Rejimin, İdlib’de yüzlerce sivil insanı hedef alan saldırılarını durdurmak için gerçekleştirdiği Bahar Kalkanı harekatında, Esed Türkiye’yi hedef alan açıklamalar yapmıştı. Esed’in Suriye haritasındaki bu eklemeyle koranavirüs salgınını bile Türkiye’yi kışkırtmak için kullandığı değerlendiriliyor.

DHA

Son dakika... Esed'dan skandal koronavirüs haritası! ile ilgili etiketler Suriye Beşşar Esad Esad kovid-19 corona covid-19 esad rejimi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.