Son dakika... Erzincan Belediye Başkanı'ndan marketteki izdihama tepki (koronavirüs, Kovid-19, Corona, Covid-19)

Son dakika... Bir market zincirinin yaptığı indirimli ürünlerden almak isteyen vatandaşların sosyal mesafe kuralını hiçe saydığını gören Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, markete girip görevli ve vatandaşlara tepki gösterdi.

Halitpaşa Caddesi’ndeki bir marketin önünde yoğun kalabalığı gören Belediye Başkanı Bekir Aksun, sosyal mesafe kurallarına aldırış etmeden kampanyalı ürünlerden alabilmek için birbirleriyle yarışan vatandaşları görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

"BU KAMPANYALARIN KESİNLİKLE DURDURULMASI LAZIM"

Markete girerek, görevli ve vatandaşlara tepki gösteren Başkan Aksun, “Bu memlekette herkes emek koyuyor, insanlara yazık, insanlarımız zarar görmesin diye şehrin valisi gece gündüz uyumuyor, belediye başkanı gece gündüz uyumuyor, doktorların uykusuzluktan gözleri şişmiş ama şimdi üst üste giriyoruz. Böyle olmaz ki; bu kampanyaların kesinlikle durdurulması lazım” diye tepki gösterdi.

VATANDAŞLAR MARKETTE HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ALIŞVERİŞE DEVAM ETTİ

Başkanın sözlerine rağmen vatandaşlar markette hiçbir şey olmamış gibi alışveriş yapmaya devam etti. Başkan Aksun, vatandaşları uyarmaya marketin önünde de devam ederek, iki paçavra almak için verilen emeklerin heba edilmemesi gerektiğini söyledi.

DHA

Son dakika... Erzincan Belediye Başkanı'ndan marketteki izdihama tepki (koronavirüs, Kovid-19, Corona, Covid-19) ile ilgili etiketler Erzincan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.