Erdoğan - Putin zirvesi sona erdi! Sıra heyetler arası görüşmede

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Moskova'daki zirvesi başladı. Putin, baş başa görüşme öncesi İdlib'de şehit olan Türk askerleri için başsağlığı dileğinde bulunurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan "Umarım bugün burada alacağımız isabetli kararlar bölgeyi de ülkemizi de rahatlatacaktır." dedi. İki liderin baş başa görüşmesi sona erdi ve heyetler arası görüşmeye geçildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, baş başa görüşmeleri öncesi ortak açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan özetle şöyle konuştu:

''Bölgede sıkıntı büyük. Biliyorum ki şu anda dünyanın gözü burada. Bugün burada atacağımız adım alacağımız isabetli kararlar bölgeyi de ülkelerimizi de rahatlatacaktır. Türkiye-Rusya ilişkilerinin tavan yaptığı bir dönemi yaşıyoruz.''

Erdoğan - Putin zirvesi sona erdi! Sıra heyetler arası görüşmede

PUTİN: SURİYE ORDUSUNUN CİDDİ KAYIPLARI VAR

Putin ise, ''Suriye'de hayatını kaybeden Türk askerleri için başsağlığı diliyorum. Hiçbir kimse Suriye askerleri dahil olmak üzere orada Türk askerlerinin bulunduğunu bilmiyorlardı. Suriye ordusunun gerçekten ciddi kayıpları var. Tüm bunlardan dolayı bu olayın bir daha tekrarlanmaması, Türk Rus ilişkilerine zarar vermemesi için görüşmelere devam etmemizde fayda var. Gelişmelerin Türkiye ve Rusya ilişkilerini zedelememesi için Suriye konusunda tüm alanları ele almamız gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

  İki liderin baş başa görüşmesi sona erdi ve heyetler arası görüşmeye geçildi.

Erdoğan - Putin zirvesi sona erdi! Sıra heyetler arası görüşmede ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin Moskova
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.