"En önemli gündemimiz" deyip oranları verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, video konferans yöntemi ile nüfusu en yüksek dört ilin valileri ile koronavirüs salgınına ilişkin son durumu görüştü. Bakan Koca, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa'da yüzde 40 ile yüzde 60 oranlarında düşüş olduğunu belirtip bunu aşı öncesi fırsata dönüştürülmesini istedi. Koca, "Bundan sonra en önemli gündemimiz aşı." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, çeşitli il yöneticileri ile gerçekleştirdiği video konferans toplantılarına devam ediyor.

Son olarak İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa İl Valileri ile görüşen Bakan Koca, bu illerdeki koronavirüsle mücadelede gelinen noktaya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Valilerimiz ve il sağlık müdürlerimizle ayrı ayrı görüşüp salgın ile ilgili durum değerlendirmesi ve aşı hazırlıklarını ele aldık. Son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir’de vaka sayısında %40, Ankara ve Bursa’da %60’a yakın düşüş oldu.

Aşı lojistik planlaması ile ilgili detayları ele alarak Acil Kullanım Onayı’nı takiben tüm adımları hızlıca hayata geçirmek için hazırlıklarımızı gözden geçirdik. Bu dönemi güçlü bir aşılama programı için fırsata dönüştürmeliyiz. Bundan sonra en önemli gündemimiz aşı."

"En önemli gündemimiz" deyip oranları verdi

"En önemli gündemimiz" deyip oranları verdi ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstanbul Ankara İzmir Bursa vaka sayısı aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.