Emir Sarıgül'ün evinde silah sesleri!

İş adamı Emir Sarıgül'ün Beykoz Konakları'nda yer alan evinde arkadaşlarıyla parti düzenlediği ve bu partide büyük bir tartışma çıktığı iddia edildi. Komşuların olay yerinden aktardığı bilgilere göre, söz konusu tartışmada silah sesleri de yükseldi.

Siyasetçi Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün Beykoz'da yer alan evinde arkadaşlarıyla bir parti düzenlediği iddia edildi.

TARTIŞMA ÇIKTI SİLAH SESLERİ YÜKSELDİ

Komşuların ifade ettiğine göre, söz konusu partide büyük bir tartışma çıktı ve silah sesleri yükseldi. 

POLİS İNCELEME YAPTI

Yükselen silah seslerinin ardından komşuların şikayeti üzerine olay yerine intikal eden polis ekiplerinin inceleme yaptıkları belirtildi. 

Öte yandan bazı görgü tanıkları, site içerisinde yer alan 2 destek güç polisinin olaya ilk müdahalede bulunduğunu, ekiplerin ise ihbarın üzerinden birkaç dakika geçmesinin ardından olay yerine geldiklerini bildirdi. 

Emir Sarıgül'ün evinde silah sesleri!

EMİR SARIGÜL KİMDİR? 

Abdurrahman Emir Sarıgül, Mustafa Sarıgül’ün ilk eşi Hülya Köksaloğlu’ndan olma oğludur. Emir’e hamile olan annesine kanser teşhisi konmuş, anne buna rağmen doğumda ısrarcı olmuştur. 1981 yılında İstanbul’da doğan Emir Sarıgül 1985 yılında, henüz 3,5 – 4 yaşlarındayken kanser hastası olan annesini kaybetmiştir. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan Emir Sarıgül, Fevziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Lisesi’nde mezun olmuştur. Ardından Yeditepe Üniversitesi’ni kazanmıştır.

Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü tamamlamasının ardından master eğitimi almak üzere İngiltere’ye gitmiştir. Londra’daki American Intercontinental University’de aldığı yabancı dil eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönmüş ve iş hayatına atılmıştır.

Özellikle inşaat sektöründe başarılı işler yapan Emir Sarıgül, bu alanda kendinden sıkça söz ettirmiştir. Halen inşaat sektöründe faaliyet gösteren Maritza Şirketler Grubu'nun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.

 

Emir Sarıgül'ün evinde silah sesleri! ile ilgili etiketler Son dakika Beykoz Mustafa Sarıgül Parti silah emir sarıgül tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.