Son dakika... Elazığ'da terör sempatizanlarından, televizyonun sitesine siber saldırı

Son dakika... Elazığ'da bölücü terör örgütü sempatizanları tarafından siber saldırıya uğrayan Kanal 23 televizyonunun haber sitesine, terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan'ın resimleri servis edildi. Televizyonun teknik ekibinin kısa sürede müdahalesi ile site tekrar ele geçirilip, paylaşımlar temizlendi.

Uydudan yayın yapan kanalın yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada; "Kanal 23 olarak son günlerdeki yayın politikamızdan rahatsız olan bölücü terör örgütü mensupları hedef olarak televizyonumuzu seçti. Televizyonumuzun güncel haber sitesi kanal23.com 16:30 sularında bölücü örgüt sempatizanları tarafından hacklenerek, bölücübaşı, bebek katili Abdullah Öcalan’ın resimlerini site üzerinden servis ettiler.Bu gelişme üzerine televizyonumuzun teknik ekibi anında gerekli müdahaleyi yaparak haber sitesini tekrar eski haline getirdi"denildi.

Öteyandan konuyla ilgili suç duyurusunda bulunulacağı bildirildi.

(İHA)

Son dakika... Elazığ'da terör sempatizanlarından, televizyonun sitesine siber saldırı ile ilgili etiketler Elazığ PKK siber saldırı kanal 23 terör örgütü sempatizanları terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.