Son dakika... Eczane çalışma saatlerinde değişiklik! 1 Haziran itibarıyla geçerli olacak

Son dakika... İstanbul Eczacı Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, koronavirüs (Kovid-19) pandemisi normalleşme süreci kapsamında, 1 Haziran Pazartesi günü itibarıyla İstanbul'da eczane açılış-kapanış saatleri hafta içi ve cumartesi günleri 09.00-19.00 olarak uygulanacak.

İstanbul Eczacı Odası, eczanelerin çalışma saatlerine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir duyuruda bulundu.

 

Son dakika... Eczane çalışma saatlerinde değişiklik! 1 Haziran itibarıyla geçerli olacak

İstanbul Eczacı Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, koronavirüs salgını normalleşme süreci kapsamında, 1 Haziran Pazartesi günü itibarıyla İstanbul'da eczane açılış-kapanış saatleri hafta içi ve cumartesi günleri 09.00-19.00 olarak uygulanacak.

Son dakika... Eczane çalışma saatlerinde değişiklik! 1 Haziran itibarıyla geçerli olacak ile ilgili etiketler Eczane eczane saatleri kovid-19 normalleşme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.